Zoekmachine Optimalisatie

De voordelige oplossing om beter via de zoekmachines gevonden te worden.

U heeft een prachtige website, maar het aantal bezoekers blijft achter bij de verwachtingen? Helaas komt dit maar al te vaak voor. Veel webdesigners en website-bouwers hebben geen idee hoe Zoekmachine Optimalisatie werkt en waar ze op moeten letten. (of nog erger: ze passen truukjes toe die zo’n 5-10 jaar geleden misschien wel werkten, maar nu vrijwel direct een penalty of ban tot gevolg hebben.) Zoekmachine Optimalisatie is een apart vakgebied en vrijwel elke site zal met sprongen vooruitgaan na een advies van een ervaren SEO specialist.

Bij MarketBizz werken zeer ervaren SEO specialisten, en met ons SEO Advies krijgt u een duidelijk antwoord op de volgende vragen:

Wordt uw website wel door de zoekmachines gevonden (en hoe)?
Is uw website geoptimaliseerd om op bepaalde zoektermen gevonden te worden?
Zijn er nog andere manieren om hoger in de zoekmachines te scoren?
Zijn er technische obstakels (flash & scripts) die een goede positie in de weg staan?
Welke investering in tijd en of geld moeten we doen?

Kortom u krijgt een solide advies over de te nemen stappen en een uitvoerige uitleg over de noodzakelijke optimalisatie punten voor uw website.

INHOUD SEO ADVIES
– Meten van de indexering en ranking bij de belangrijkste directories en
zoekmachines, voor Nederland en België en/of internationaal.
– Analyse van uw pagina’s en content mbt zoekmachine vriendelijkheid.
– Hoe staat het ervoor met betrekking tot de concurrentie
– Keyword analyse; Welke zoektermen gebruikt u nu, en welke geven
de beste resultaten in de zoekmachines.

DELIVERABLES
Als resultaat van de analyse krijgt u een rapportage waarin duidelijk omschreven is waar u nu staat, en wat u moet/kunt doen om, op de meest effectieve manier, hoger in de zoekmachine resultaten te komen! Hierbij komen de volgende zaken aan de orde: Verbetering van de technische aspecten rond uw website, het juiste gebruik van de META tags en Title, Instructies voor het verkrijgen van meer links, Keyword analyse, Specifieke tips om de content (text) beter af te stemmen op de zoekmachines (en dus ook voor gewone bezoekers)

Wij verbeteren uw vindbaarheid natuurlijk geheel volgens de richtlijnen van de zoekmachines en u bent bij ons niet gebonden aan langdurige contracten! De optimalisatie vindt normaal gesproken plaats aan de fundamenten van uw website, dit heeft meestal geen enkele invloed op de lay-out en inhoud. Ook worden er geen slinkse trucjes gebruikt om de zoekmachines te misleiden. Het resultaat is een Optimalisatie van uw Website waaraan u jarenlang plezier beleeft.

DE UITVOERING
Dit Zoekmachine Optimalisatie / SEO Advies kunt u zelf laten implementeren door uw website ontwerper of bouwer, of wij helpen u met de uitvoering. Uw website wordt zo op een eenvoudige en voordelige manier, makkelijker vindbaar en uw bezoekers worden relaties die kopen.
U wilt beter vindbaar zijn, en met uw website hoger in de zoekmachine resultaten komen? Vraag dan nu een offerte aan voor uw website(s), bel 06  42 567 459, of email ons voor een zoekmachine optimalisatie advies, waarmee u de komende jaren vooruit kunt!

P.S. Voor we beginnen maken we altijd eerst heldere prijsafspraken over de werkzaamheden en de deliverables, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Dat is wel zo duidelijk voor u…. en voor ons.