About MarketBizz

MarketBizz

MarketBizz is in 2008 door Rob Maas opgericht en is een verzelfstandiging van de Internet Marketing tak van MarketShare. MarktBizz heeft nu alle ruimte om zich verder te specialiseren in Website en Zoekmachine Marketing, en Voor de bestaande klanten van MarketShare en MarketBizz verandert er overigens niets, alle operationele zaken worden door de zelfde vaste teams en met dezelfde toewijding en inzet uitgevoerd.

Ervaring telt: in Marketing, Internet en SEO

Oprichter en senior consultant Rob Maas is al sinds 1985 actief in Marketing en Communicatie. Begonnen als Marketing Manager bij een industriele onderneming, en vanaf 1997 als account director en new-media consultant bij Hunterskill Howard, een internationale Advertising Agency in het zuiden van het land. Vanaf 2005 ontwikkelde en bestierde Rob Maas de Internet Marketing tak van MarketShare. Deze tak is dus met ingang van 2008 het zelfstandige bedrijf MarketBizz geworden.
Onderscheidend vermogen.

Als SEO specialist onderscheid MarketBizz zich vooral van de bestaande Zoekmachine Optimalisatie bedrijven door de zeer degelijke marketing achtergrond (Nima A en B) en de jarenlange praktijkervaring aan klant- en bureauzijde.

In onze marketing en optimalisatie adviezen zijn we, anders dan anderen, zeer transparant. Zo laten we bij alle te ondernemen SEO acties zien wat er moet gebeuren en waarom. Op onze website treft u vele tips aan die u, ook zonder onze verdere bemoeienissen, helpen uw website te optimaliseren.

Als extra service verzorgen we workshops voor klanten die zelf een SEO afdeling willen opzetten of waar de marketing afdeling een uitbreiding van taken krijgt. In 3 a 4 dagdelen laten wij uw medewerkers dan kennismaken met de “achterkant” van zoekmachine optimalisatie.
Waarom kiezen voor MarketBizz?

Als u wel wilt profiteren van de mogelijkheden die Website en Zoekmachine Marketing te bieden hebben, maar als u zich daar voorlopig niet zelf in wilt specialiseren, of als uw organisatie (nog) niet groot genoeg is om een eigen SEO afdeling te dragen, is MarketBizz de ideale partner die kennis en kunde combineert met een royale praktijkervaring.
Interesse? Vraag meteen een gesprek aan, en profiteer zo snel mogelijk van de extra verkoopkracht en uw verbeterde positie in de zoekmachines. Kennismakingsgesprek

Auteur: Rob Maas

MarketBizz.nl is de Zoekmachine Optimalisatie en Promotie Website van

MarketShare Consultancy /R Maas Consultancy Info@MarketBizz.nl