Services

Ik wil meer bezoekers op mijn website!

Natuurlijk wilt u dat, en wij kunnen u daar bij helpen !

ZoekMachine Optimalisatie & Promotie

U heeft een schitterende website laten ontwikkelen, maar u krijgt niet genoeg bezoekers en de omzet blijft achter bij de verwachtingen?

Helaas is dit geen onbekend verschijnsel; Er worden nog steeds veel websites gebouwd die onvoldoende rekening houden met een goede vindbaarheid via de zoekmachines. Gelukkig weet MarketBizz meestal wel een oplossing te vinden om uw website alsnog beter bereikbaar en makkelijker vindbaar te maken.

Internet-MarketingSEO en Website OptimalisatieSEA-SEM Zoekmachine-Adverteren AdWords

1

2

Marketbizz SEO Services

Website Marketing is een relatief jonge discipline binnen de marketing, maar toch kan het team van MarketBizz bogen op ruim 15 jaar ervaring in dit specifieke vakgebied. Met een achtergrond in de Marketing en Communicatie onderscheidt MarketBizz zich duidelijk van de vele collega’s die vooral uit de IT komen. Bij MarketBizz vormen uw Marketing en Communicatie Doelstellingen de basis voor de aanpak van uw website; Wat willen we bereiken, wat is er mogelijk, en hoe gaan we dat doen. Samen met u gaan we op zoek naar de antwoorden op de volgende vragen:

• Wordt uw website eigenlijk wel gevonden op de juíste zoekwoorden?
• Straalt uw website het pasende imago uit?
• Kunnen bezoekers uw aanbiedingen wel vinden?
• Zijn er misschien technische obstakels in de website?
• Benut u alle mogelijkheden om uw website en uw boodschap te promoten?

MarketBizz inventariseert, analyseert en adviseert !

En biedt u vervolgens de meest praktische oplossingen om uw site beter vindbaar te maken en de juiste boodschap te communiceren. Zonder ingewikkelde constructies,  slimme trucjes of ongeoorloofde technieken maar gewoon door het verbeteren van uw website zodat deze makkelijker, sneller en beter, maar vooral ook door de juiste mensen, gevonden wordt!

Zoekmachine Optimalisatie & Adverteren bij Zoekmachines

Meer website bezoekers, meer kopers, hogere naamsbekendheid, een groter marktaandeel, nieuwe markten, verbeteren van uw concurrentiepositie, klanten  precies op het juiste moment bereiken; Kortom er zijn meer dan voldoende redenen om uw website in te zetten voor het optimaliseren van uw bedrijfsresultaten.

Afhankelijk van uw wensen en eisen maakt MarketBizz een perfect passend plan om uw website beter vindbaar te maken. Dat kan via een uitgebreid Optimalisatie Advies, een AdWords Campagne of een combinatie hiervan.

Uw website beter vindbaar, een hogere positie in de zoekmachines én klanten die zoeken wat u verkoopt ? MarketBizz helpt u uw website te optimaliseren via een uitgebreide analyse van uw website en natuurlijk op basis van uw marketing en communicatie doelstellingen.

SEO en Website Optimalisatie

Zoekmachine Marketing, SEO, Website Optimalisatie, Usability, Ranking en Promotion kunnen eigenlijk niet los van elkaar gezien worden. MarketBizz  adviseert u bij het bepalen van de beste mix om het rendement van uw website te optimaliseren. Dat hoeft geen ingewikkeld of kostbaar verhaal te zijn; MarketBizz ontwikkelde een aantal diensten waarmee u uw website aan de basis kunt verbeteren. Voor snelle, blijvende resultaten, en zonder kans op uitsluiting door de zoekmachines.

Website Marketing en Promotie Advies
Complete analyse en een optimalisatie advies voor een beter rendement uit uw website. Inclusief Zoekmachine Optimalisatie, Adwords en andere mogelijke on-line en off-line promoties. Een sterke combinatie van een uitgebreid optimalisatie advies op basis van een SEO scan van uw website, Keyword analyse, Communicatiedoelstellingen, Linkbuilding en Usabillity onderzoek. Voor een hogerere positie in de Zoekmachines en betere vindbaarheid door de juiste bezoekers, op de langere termijn.

Zoekmachine Optimalisatie Advies Compact optimalisatie advies gericht op de verbetering van uw website t.b.v. de zoekmachines én bezoekers. Inclusief SEO scan & Keyword research voor uw complete website.

Adverteren bij de Zoekmachines Een prima methode om snel resultaat te scoren. De resultaten van Zoekmachine Optimalisatie kunnen enige maanden op zich laten wachten, ondertussen kunt u wel prominent aanwezig zijn in de zoekresultaten. Google Adwords brengt u, tegen een fractie van de kosten van traditioneel adverteren, onder de aandacht van uw doelgroep.

MKB Website Scan en SEO advies
Voordelige maar toch zeer complete analyse die de belangrijkste knelpunten in uw website blootlegt  en u advies en hulp geeft bij de uitvoering van de verbeteringen.

Interesse?

Vraag meteen een offerte aan, en profiteer zo snel mogelijk van de extra verkoopkracht en uw verbeterde positie in de zoekmachines. Offerte