Adverteren Zoekmachines

Haal meer uit Google AdWords met MarketBizz

Voordelig en Succesvol Adverteren bij de ZoekmachinesNiet op zoek zijn naar klanten, maar gevonden worden door klanten!

Met een goed opgezette Google AdWords Campagne vinden uw klanten u precies op het moment dat zij zoeken naar de producten en diensten die u aanbiedt.  Voordelig, vakkundig en snel ! Uw campagne staat enkele uren na ontvangst van uw opdracht online en brengt direct ge├»nteresseerde klanten naar uw site !

De hoogste kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke tarieven !

Dankzij de grote volumes, onze effectieve manier van werken en onze jarenlange ervaring kunnen wij een optimale campagne al voor u opzetten vanaf 385 EUR. MarketBizz heeft een ruime, internationale, ervaring met het opzetten van succesvolle Adwords campagnes. Dankzij onze ervaring kunt u uw advertentiekosten laag houden en toch veel extra bezoekers realiseren. Zo maakt u optimaal gebruik van alle mogelijkheden die Adwords te bieden heeft, zonder zelf een specialist te hoeven worden.

MarketBizz werkt hierbij anders dan de meeste andere bedrijven. Wij zetten uw account namelijk niet op onze naam, maar op uw eigen naam op. Hierdoor heeft u altijd de volledige controle en kunt u op elk moment beslissen of u met MarketBizz verder gaat, of dat u het onderhoud, de analyses en de fine-tuning zelf ter hand gaat nemen.

U bent dus niet gebonden aan langdurige contracten en bent geheel vrij om te beslissen hoe u uw Adwords campagne uitvoert.  Maar wel met de volledige en professionele ondersteuning van MarketBizz. U hoeft zich dus niet te verdiepen in de tijdrovende details en u bent toch verzekerd van een doordachte campagne.

Voordelig en Snel van start met AdWords

Wij starten uw Adwords Campagne, inclusief keyword analyse en het opstellen van de diverse advertenties, al op voor een bedrag vanaf 385 EURO.  Binnen enkele uren na ontvangst van uw opdracht  staat uw campagne al online. Gedurende de eerste 1 a 2 maanden wordt uw campagne dan door ons bijgehouden en bijgesteld. Na die eerste maanden beslist u vervolgens zelf of het onderhoud bij MarketBizz blijft, of dat u dit in eigen beheer overneemt.

Google AdWords campagnes leveren u gericht verkeer naar uw website
tegen beduidend lagere kosten dan adverteren in de traditionele media.

  • Wilt u weten hoe u uw website het beste via AdWords kunt promoten ?
  • Of heeft u al een AdWords Campagne lopen die misschien wel een opkikker kan gebruiken?

Vraag dan nu de Adwords Scan aan:

Stuur ons een email met als onderwerp: MarketBizz-Adwords Scan.

1. uw naam en telefoonnummer.

2. uw bedrijfsnaam

3. uw URL/domeinnaam (WWW.UWWEBSITE.NL)

4. De 3 belangrijkste keywords- zoekwoorden.

5. Uw 3 belangrijkste concurrenten op het internet

6. Of u al een Google AdWords Campagne heeft lopen

Bellen kan natuurlijk ook, maar houd dan wel de gevraagde gegevens bij de hand: 06-42 567 459

(Als u een volledig Website Promotie plan zoekt, kunt u beter direct de SEO-Scan aanvragen)