SEO Advies MKB

SEO Advies MKB + AdWords campagne nu  €895 !

 

Jazeker! Een SEO advies voor website optimalisatie hoeft niet altijd duur en ingewikkeld te zijn. Voor veel webmasters is de stap naar een gespecialiseerd Zoekmachine Optimalisatie bureau echter nog net een stap te ver. Wij verlagen die drempel met ons vereenvoudigde maar nog steeds zeer complete en vakkundige SEO advies voor het MKB. En geloof ons, soms is met een paar ingrepen een enorme verbetering mogelijk.

Niet voor alle websites!

Dit uitzonderlijke aanbod geldt niet voor alle websites. We willen onze, soms aanwezige overcapaciteit, juist inzetten om de wat kleinere websites verder op weg te helpen en kennis te laten maken met SEO. Ontdek nu of uw Website en AdWords campagne ook voor slechts € 895,-geoptimaliseerd kunnen worden. Vul het offerte formulier in voor de GRATIS MKB Check en wij laten u zo snel mogelijk weten hoe uw website ervoor staat en welke investeringen er precies nodig zijn om meer bezoekers naar uw website te trekken.

MarketBizz inventariseert en analyseert uw huidige website en AdWords campagne(s) en bekijkt:
o in hoeverre de website reeds voldoet aan de basis eisen voor SEO
o waar er verbeterpunten zijn
o hoe de optimalisatie zo efficiënt mogelijk toegepast kan worden
o welke stappen er nu echt noodzakelijk zijn

Het MKB SEO advies van MarketBizz omvat specifieke informatie over alle belangrijke elementen om uw website beter te laten scoren bij de zoekmachines. Compleet met duidelijke voorbeelden voor uw Homepagina en 4 a 5 achterliggende pagina’s. Inclusief 1 uur telefonisch consult om het advies goed te implementeren. Bovendien optimaliseren we uw AdWords campagne (of we zetten er 1 voor u op als u er nog geen heeft) zodat u de investeringen meteen weer terug verdient.

MarketBizz helpt u uw websites “aan de basis” te optimaliseren zodat het effect van de optimalisatie langdurig is, en u niet gebonden bent aan een contract of een andere partij. Dit is een groot verschil met de meest SEO bedrijven waarbij men extra pagina’s creëert die vervallen zodra het contract afloopt!

Bij het optimaliseren wordt gebruik gemaakt van de bestaande pagina’s en content. De aanpassing die u doet (of laat doen) hebben een blijvend positief effect op uw positie in de zoekmachines en dus op het aantal geïnteresseerde bezoekers aan uw website.

Vul het offerte formulier in en stuur het op voor de gratis MKB Check en ontdek of uw Website en AdWords campagne ook al voor €895,- geoptimaliseerd kunnen worden.

We kunnen deze uitzonderlijk lage prijs slechts voor een beperkt aantal websites hanteren, wees er dus snel bij en laat uw website optimaliseren en bijhouden gedurende 2 maanden, voor een bedrag dat meestal beduidend lager is dan de kosten die u in die periode voor traditioneel adverteren maakt.